De hoogste kwaliteit voor professionals

Koken

Artikelen 1 tot 12 van 1044

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Stel een Aflopende Directie in
  • Oestermes van Au Nain
    Au Nain

    Oestermes van Au Nain

    Met dit professionele oestermes van Au Nain maakt u makkelijk oesters open, zonder gruis. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Dit oestermes snijdt aan twee kanten dus is bijzonder handig voor zowel rechts als linkshandigen.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 12 cm

    Artikelnr: 04.01101

    Adviesprijs: € 22,85
  • Oestermes met houten heft en breed lemmet
    Au Nain

    Oestermes met houten heft en breed lemmet

    Het bredere oestermes van Au Nain is geschikt voor de Creuze oesters en soortgelijke poreuzere oesters en wordt in Frankrijk vaak gebruikt op een tafel. Je kunt met het bredere en minder scherpe mes meer kracht zetten. Dit oestermes wordt veel in Frankrijk aan de Atlantische kust gebruikt.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 12 cm

    Artikelnr: 04.01201

    Adviesprijs: € 23,90
  • Oestermes Lancette de luxe typisch spits Frans model
    Au Nain

    Oestermes Lancette de luxe typisch spits Frans model

    Dit spitse oestermes is zeer geschikt voor het openen van oesters. Maar zodra je een Franse oester in je hand hebt, wil je nog maar een ding, een origineel Frans oestermes met de typische scherpe spits. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Dit oestermes snijdt aan twee kanten dus is bijzonder handig voor zowel rechts als linkshandigen.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 13 cm

    Artikelnr: 04.01292

    Adviesprijs: € 33,85
  • Oestermes
    Au Nain

    Oestermes

    Dit spitse oestermes is zeer geschikt voor het openen van oesters. Maar zodra je een Franse oester in je hand hebt, wil je nog maar een ding, een origineel Frans oestermes met de typische scherpe spits. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Dit oestermes snijdt aan twee kanten dus is bijzonder handig voor zowel rechts als linkshandigen.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 13 cm

    Artikelnr: 04.01501

    Adviesprijs: € 24,60
  • Oestermes met breed en scherp lemmet
    Au Nain

    Oestermes met breed en scherp lemmet

    Met dit stevige oestermes opent u uiterst makkelijk iedere oester.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 14 cm

    Artikelnr: 04.01901

    Adviesprijs: € 36,95
  • Oestermes met spits lemmet
    Au Nain

    Oestermes met spits lemmet

    Dit spitse oestermes is zeer geschikt voor het openen van oesters. Maar zodra je een Franse oester in je hand hebt, wil je nog maar een ding, een origineel Frans oestermes met de typische scherpe spits. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Dit oestermes snijdt aan twee kanten dus is bijzonder handig voor zowel rechts als linkshandigen.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 15 cm

    Artikelnr: 04.02101

    Adviesprijs: € 24,40
  • Ecailler
    Au Nain

    Ecailler

    Speciaal ontworpen om vis die met behoud van vel verwerkt moet worden te ontschubben. Het ontschubben is een lastig karweitje. Leg de vis met de staart naar je toe en houdt hem stevig vast. Met de Ecailler van staart naar kop ontschubben. Zo laten de schubben het beste los. Herhaal de handeling enkele malen aan beide zijden van de vis. Spoel de vis tussendoor regelmatig af.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 53 cm

    Artikelnr: 04.60162

    Adviesprijs: € 46,45
  • Visontschubber klein
    Au Nain

    Visontschubber klein

    De professionele visontschubber Solinger heeft een handige vorm. Voor vissen met kleinere schubben. Zodra u de de schubben heeft verwijderd blijft de huid van de vis mooi in tact, en kunt u hem verder bereiden.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 16 cm

    Artikelnr: 04.60161

    Adviesprijs: € 30,65
  • Oestermes met spits punt
    Au Nain

    Oestermes met spits punt

    Dit oestermes is speciaal ontworpen voor Franse oesters. Frankrijk telt zo'n 120 verschillende soorten oesters terwijl wij er in Nederland maar 4 hebben ... waarvan de Zeeuwse oesters erg lastig zijn om te openen. Maar zodra je een Franse oester in je hand hebt, wil je nog maar een ding, een origineel Frans oestermes met de typische scherpe spits.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 16 cm

    Artikelnr: 04.01601

    Adviesprijs: € 25,85
  • Oestermes ergonomisch
    Au Nain

    Oestermes ergonomisch

    Dit spitse oestermes is zeer geschikt voor het openen van oesters. Want zodra je een Franse oester in je hand hebt, wil je nog maar een ding, een origineel Frans oestermes met de typische scherpe spits. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Het brede handvat geeft een uitstekende grip. Het lemmet is van roestvrij staal. Dit oestermes snijdt aan twee kanten dus is bijzonder handig voor zowel rechts als linkshandigen. Het handvat heeft een krachtige anti-slip functie. Leuk om te weten ::: met dit mes is het wereldrecord oesters openen verbroken.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 16 cm

    Artikelnr: 04.01300

    Adviesprijs: € 24,70
  • Zee-egelschaar
    Au Nain

    Zee-egelschaar

    De smaak van een zee-egel is te vergelijken met die van kreeft. Het openmaken is kinderlijk eenvoudig. U zet een schaar in de mond van de zee-egel, dit is het kleine ronde stuk waar geen stekels zitten. Duw de schaar iets door en begint met knippen, naar de zijkant en zo'n anderhalve centimeter van de mond vandaan. Ga door met knippen tot de bovenkant los is. Bovenkant eraf, en genieten maar.

    • Merk Au Nain
    • Lengte 28,5 cm

    Artikelnr: 04.00502

    Adviesprijs: € 84,95
  • Krabtang
    Au Nain

    Krabtang

    :  

    • Merk Au Nain

    Artikelnr: 05.01502

    Adviesprijs: € 12,90
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4